L’Escoleta de MIFAS es trasllada a Sant Gregori

07/05/2018

El passat 4 de maig, l’Escoleta de MIFAS va fer oficial el seu trasllat a la població de Sant Gregori. Gràcies a la col·laboració del consistori municipal, l’escoleta entrena, des del mes de març, al seu pavelló.

El passat divendres 4 de maig es va dur a terme la firma del conveni de col·laboració entre l’Associació MIFAS i l’Ajuntament de Sant Gregori per tal que l’escoleta de MIFAS pugui fer ús del pavelló d’esports del municipi per a la pràctica d’esport adaptat.

Quim Roca, alcalde de Sant Gregori, i Carlos Bermúdez, responsable de la Secció Esportiva de MIFAS van firmar el conveni acompanyats de Joan Fuentes, president del Club de Bàsquet de Sant Gregori, que dona suport a la iniciativa, i dels esportistes de l’escoleta i les seves famílies.

La decisió del trasllat s’ha pres després de tres anys realitzant l’activitat al Pavelló de Fontajau de Girona. Al llarg de tot aquest temps, l’ajuntament de Girona ha obert les seves portes a l’escoleta i ha cedit un espai per als entrenaments als nens i nenes participants. No obstant, el fet de disposar d’un espai i temps limitats per entrenar, l’Associació MIFAS ha buscat una nova ubicació per poder ampliar els dies d’activitat i així poder créixer.

Finalment, i després de diferents trobades amb diverses poblacions, Sant Gregori ha ofert les instal·lacions del pavelló municipal a MIFAS per a poder desenvolupar l’activitat. Unes instal·lacions totalment adaptades i on l’Escoleta disposarà de 2 dies a la setmana i de més espai perquè els nens i nenes amb discapacitat puguin practicar varis esports.

Malgrat que l’escoleta traslladi la seva ubicació, recordem que l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, el Válida sin barreras CB MIFAS, continua fent els seus entrenaments i disputant els seus partits de la Lliga Catalana i Nacional, al Pavelló de Fontajau de Girona.

Des de MIFAS volem agrair la bona acollida que hem tingut per part de l’Ajuntament de Girona tant pels tres anys d’Escoleta com pels actuals cinc temporades que porta l’equip de bàsquet a la ciutat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:36