L’Associació MIFAS presenta la nova Junta Directiva

20/05/2019
MIFAS

El passat dissabte 18 de maig, l’Associació MIFAS va presentar la nova Junta Directiva que regirà l’entitat els propers quatre anys i que està presidida, novament, per Albert Carbonell.

La nova Junta Directiva va ser escollida dins la celebració de l’Assemblea de Compromissaris, màxim òrgan de govern i en la que hi ha representats tots els socis i sòcies de l’entitat.  

Albert Carbonell renova el seu càrrec de president després de quatre anys al capdavant de l’entitat i ho fa amb nou persones més al seu equip, algunes ja formaven part de la junta i d’altres són cares noves que aportaran una nova visió a l’entitat. Totes elles tenen alguna discapacitat física i estan vinculades a MIFAS.

Els seus membres són: Albert Carbonell n’és el president, Anna M. Guillén la vicepresidenta, Josep Planiol el secretari i Artur Altabàs el tresorer. Els vocals són, Francisco Javier Aldámiz-Echevarría, Francisco Asenjo, Carlos Bermúdez, M. Jesús Herrera, Josep Ligero i Glòria Úbeda.

L’objectiu de la nova junta és seguir defensant els drets de les persones amb discapacitat física, orgànica o sensorial i promoure nous projectes que facilitin la integració social i laboral del col·lectiu.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:50