L’Associació Innerland Projekt ens ensenya els beneficis de la dansa inclusiva

26/09/2017

Una vintena de persones assisteixen a la presentació de les activitats de l’Associació Innerland Projekt, una associació que pretén apropar la dansa a persones amb i sense discapacitat.

Ahir a la tarda, el Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS va acollir una sessió teòrico-pràctica de dansa inclusiva de la mà de l’Associació Innerland Projekt, amb Neus Canalias ballarina, creadora i pedagoga especialista en dansa inclusiva i Francesc Ramírez, ballarí, músic i artista visual amb diversitat funcional.

Durant la sessió, les persones participants van poder conèixer els serveis que ofereix l’Associació però també van compartit experiències, van explorat el llenguatge de la dansa i van descobrir l’experimentació i el treball col·laborat.   Al final de la sessió van poder realitzar tot un seguit d’exercicis simples i tastar la dansa inclusiva en la seva pròpia pell.

Les persones que ahir no va poder assistir a la presentació i estiguin interessades en provar la dansa inclusiva, poden fer-ho a través de les classes regulars que l’Associació Innerland Projekt imparteix al Centre Cívic de Pont Major i que s’adrecen a persones usuàries de Centres Ocupacionals, escoles i centres de formació per a professionals entre d’altres.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

22:56