L'Associació i la Fundació MIFAS obtenen el certificat d'avaluació de Fundación Lealtad

25/08/2014

L’Associació i la Fundació MIFAS han estat analitzades els darreres mesos i, de forma independent, per la Fundación Lealtad amb l’objectiu de veure el grau de compliment dels Principis de Transparència i Bones Pràctiques de l’entitat.

La participació en una auditoria d’aquest tipus reforça el compromís de transparència de l’Associació i la Fundació MIFAS i optimitza, a través de diverses recomanacions, la millora de la gestió dels serveis que s’ofereixen des del Grup MIFAS.

L’auditoria de la Fundación Lealtad consta de 9 principis generals i 43 subprincipis. Al ser una entitat autogestionada per persones amb discapacitat física, MIFAS no ha pogut complir alguns d’aquests subprincipis.

No obstant, la Junta Directiva i el Patronat del Grup MIFAS es mostren molt satisfets per haver arribat a aquest alt nivell de compliment, perquè corrobora el rigor del treball realitzat durant tots aquests anys.

Des del Grup MIFAS s’espera que, amb l’obtenció d’aquest certificat, augmentin els recursos econòmics provinents tant de les administracions públiques com de les empreses privades, autonòmiques i/o estatals, i poder pal•liar les retallades econòmiques que s’han patit en els últims anys a causa, per exemple, de la desaparició de les obres socials de les caixes. L’objectiu del Grup MIFAS és poder engegar nous projectes i sobretot mantenir els existents en benefici de les persones amb discapacitat física.

El període analitzat per la Fundación Lealtad correspon als exercicis 2010, 2011 i 2012 i bianualment s’aniran fent controls d’avaluació per poder mantenir el certificat i així mantenir també el prestigi i el reconeixement a la labor del Grup MIFAS.

El resultat íntegre de l’avaluació pot consultar-se en els següents enllaços:

Associació MIFAS: http://www.fundacionlealtad.org/web/jsp/organizaciones/mostrarOrganizaci...

Fundació MIFAS: http://www.fundacionlealtad.org/web/jsp/organizaciones/mostrarOrganizaci...

Sobre la Fundación Lealtad:

La Fundación Lealtad és una institució sense afany de lucre pionera a Espanya que té com a missió fomentar la confiança de la societat espanyola en les ONG.
Les seves dues grans línies d’actuació són la promoció de la transparència i les bones pràctiques de les ONG d’Espanya i a nivell internacional, i el foment dels donatius i de qualsevol altre tipus de col•laboració d’empreses i particulars.

Comentaris