L’alcalde i la regidora d’Acció Social de Palamós visiten la Residència de MIFAS

08/10/2015

Ahir a la tarda, Lluís Puig, alcalde de Palamós i Natàlia Casellas, regidora d’Acció Social de la mateixa població, han visitat la Residència de MIFAS.

L’objectiu de la visita era conèixer més d’a prop quins són els serveis que s’ofereixen a la Residència però també al conjunt del Grup MIFAS.

Durant la visita, l’alcalde i la regidora d’Acció Social del municipi van fer un recorregut per la residència acompanyats per Albert Carbonell, president de MIFAS, Anna M. Guillén, vicepresidenta, Alfons Moreno, gerent i Montse Valdayo, directora. 

MIFAS i l’ajuntament de Palamós mantenen una vinculació empresarial des de fa molts anys però en concret, l’any 2014, GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, va guanyar el concurs per a la gestió de les zones blaves i verdes de la població durant els mesos d’estiu i per a dos anys, 2014 i 2015 prorrogables.

Carbonell va explicar a Lluís Puig, alcalde des de l’any 2015, que els Centres Especials de Treball del Grup MIFAS són empreses sense ànim de lucre, amb un 75% de la plantilla formada per persones amb discapacitat física i que els seus beneficis es reinverteixen en els Centres Assistencials o el Servei d’Integració Laboral de l’entitat.

Comentaris