L’Ajuntament de Celrà i l'Associació MIFAS organitzen una jornada d'esport adaptat

22/01/2013

El proppassat 20 de gener, l’Ajuntament de Celrà, conjuntament amb l’Associació MIFAS, varen organitzar al poliesportiu de la població gironina una jornada d’esport adaptat.

La jornada es va fer mitjançant les cadires de rodes de les quals disposa avui dia la nostra entitat i amb la col•laboració de dos jugadors del CB MIFAS Esplais.
L’objectiu prioritari d’aquesta jornada no era cap més altre que el de sensibilitzar al jovent celranenc perquè pogués comprovar in situ que una persona amb discapacitat física pot practicar segons quines modalitats esportives amb tota normalitat, amb la qual cosa es pretén també aconseguir uns altres objectius paral•lels i també primordials: la integració de la mainada discapacitada amb la resta de companys i, en conseqüència, la seva posterior integració a la nostra societat.
Cal remarcar, doncs, que la cinquantena de nenes i nens que varen assistir a aquesta jornada de l’esport adaptat varen poder viure una experiència del tot nova, i de la qual en devien extreure de ben segur unes conclusions i sensacions que els hauran satisfet i enriquit personalment.

Comentaris