;

L’Ajuntament d’Olot subvenciona activitats de sensibilització i inserció laboral

01/12/2016

L’Ajuntament d’Olot ha atorgat una partida econòmica a l’Associació MIFAS per tal que, al llarg del 2016, es realitzin activitats de sensibilització a la població d’Olot i també per mantenir el Servei d’Integració Laboral de l’entitat a la ciutat.

L’Associació MIFAS ha rebut una subvenció de l’Ajuntament d’Olot per dur a terme jornades de sensibilització adreçades a la població en general i xerrades sobre accidents de trànsit i promoció de l’esport adaptat a diverses escoles de la població.

L’objectiu de les jornades és sensibilitzar els més joves, primer grup de risc d’accidents de motocicleta, sobre la importància de tenir un bon comportament a la carretera i les dificultats amb les que es troben les persones amb discapacitat en el seu dia a dia.

Per altra banda i des de l’any passat, l’ajuntament d’Olot col·labora també amb el Servei d’Integració Laboral per fomentar la inserció de les persones amb discapacitat física. Per dur-ho a terme, un orientador de l’entitat es desplaça a la delegació que MIFAS té a la ciutat per atendre els usuaris de la comarca.

 

Comentaris