L’Ajuntament d’Olot i MIFAS organitzen una jornada d’esport inclusiu

26/11/2021
MIFAS

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, col·laborem en l’organització d’una jornada esportiva inclusiva al Firal d’Olot.

La jornada es durà a terme el 3 de desembre, de 10h a 12h, al Firal d’Olot amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Es practicarà voleibol, bàsquet i tenis adaptat amb alumnes de les escoles Malagrida i l’IE Greda, i els jugadors de tenis i pàdel en cadira de rodes, Pau Martín i José Luís Montoya, seran els encarregats d’explicar com funcionen els seus respectius esports.

L’objectiu principal d’aquesta jornada és donar a conèixer i potenciar l’esport adaptat a la ciutadania. El Firal es dividirà en tres zones per facilitar el trànsit rotatiu dels alumnes i, en cas de pluja, l’activitat es traslladarà al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

A més, des de l’Àrea de Cultura han previst una activitat, amb la col·laboració de la coordinadora, coincidint amb aquesta jornada. Es durà a terme el 19 de desembre a les 17h al Teatre Principal i serà un espectacle de circ de la Companyia La Barque Acide representant: The end is night!