Jornades sobre “Innovació Social i Discapacitat”

09/04/2015

L’Institut Guttmann organitza tres jornades presencials a les ciutats de Girona, Lleida i Barcelona.

L’Institut Guttmann, dins del marc del seu 50è Aniversari i amb la col·laboració de les entitats que componen el seu Consell Social i de Participació, entre elles Grup MIFAS, ha obert un procés de debat que ajudi a determinar els problemes als que s’enfronten les persones amb discapacitat física i orgànica, i plantejar possibles solucions futures en el context de la configuració d’un canvi social.

El debat es durà a terme al llarg del 2015 a través de les Social Media però també amb la realització de tres jornades presencials que es celebraran a Girona, Lleia i Barcelona.

Aquestes jornades estaran formades per tot un seguit de conferències, taules de debat i fòrum de discussió amb l’objectiu d’afrontar els canvis que la societat en general i les persones amb discapacitat en particular, requereixen per afrontar un futur de la discapacitat d’una manera adequada.

Animeu-vos a participar del debat virtual a través de la web www.innodiscap.org i a assistir a les jornades presencials. La primera és a Girona, el dia 8 de maig.

Us mantindrem informats!

Comentaris