Jornada sobre solucions per a l’accessibilitat, normativa i subvencions 2023

24/02/2023
MIFAS

El dijous 23 de març, es durà a terme una jornada informativa per donar a conèixer totes les solucions d’accessibilitat actuals i també la normativa actualitzada i les subvencions per a persones amb discapacitat.

La jornada compta amb la participació de VALIDA, empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat i es durà a terme a la seu central del Grup MIFAS, a la ciutat de Girona. L’assessor tècnic Marià Santiago, explicarà tots els productes de suport per la supressió de barreres arquitectòniques i, a més, exposarà casos pràctics amb exemples.

Dins aquest context, l’expert de VALIDA descriurà què cal tenir en compte en el moment d’escollir entre una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador de curt recorregut. Així mateix, exposarà les principals diferencies entre les possibilitats que hi ha i per a quines persones usuàries estan pensades.

A continuació, tot després d’una petita pausa, Rubén Domínguez, arquitecte i tècnic d’accessibilitat d’ECOM, ens explicarà la normativa i les subvencions per a la instal·lació de suports per a la supressió de barreres arquitectòniques. Gràcies a la seva intervenció, es posarà sobre la taula totes les ajudes que tenen dret a accedir particulars i comerços per millorar l’accessibilitat a diferents entorns.

Jornada gratuïta | places limitades

Inscripcions obertes fins el 17 de març:

900 414 000 (Rubén Marcos)
rmarcos@valida.es

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:28