Jornada Sexualitat en diversitat funcional (discapacitat): La figura de l'acompanyant íntim i eròtic

24/05/2017

Existeix una sexualitat diferent per a les persones amb discapacitat? Què diu la llei sobre aquesta qüestió? Com han d'actuar els professionals socio-sanitaris per desenvolupar la sexualitat de les persones amb discapacitat? Què és un acompanyant íntim?

Totes aquestes qüestions, i d’altres que es plantegin, quedaran resoltes a la Jornada "Sexualitat en diversitat funcional (discapacitat): La figura de l'acompanyant íntim i eròtic que organitzen Associació MIFAS i Tandem Team, associació que porta més de tres anys fent visible i afavorint el desenvolupament de la intimitat i l'erotisme de les persones amb diversitat funcional.  Maria Clemente, psicòloga i gerent de Tandem Team i Francesc Granja, coach, divulgador i president de Tandem Team seran els ponents.

La jornada s'adreça a persones amb discapacitat, familiars, curadors, professionals, estudiants i a totes aquelles persones que estiguin interessades en aquest tema.

Així doncs, et convidem a participar en aquesta jornada on podràs aclarir tots aquells dubtes que envolten la sexualitat de les persones amb diversitat funcional de la mà de Tandem Team.

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA:  divendres 16 de juny de 2017
HORA: 11:00h
LLOC: Biblioteca Carles Rahola de Girona | Carrer Emili Grahït, 4-6 · Girona

Inscriu-te aquí o bé:

Sara Devesa
972 41 40 41
sdevesa@mifas.com
www.mifas.com

Fotografia propietat de Pornoeducativo