JORNADA GRATUÏTA | Suport Jurídic i Social, ara i previsions de futur

14/11/2019
MIFAS

Quines són les possibilitats de suport en el nou paradigma dels Drets Humans, i de quina manera podem preveure el futur?

El proper dilluns 25 de novembre tindrà lloc la Jornada “Suport Jurídic i Social, ara i previsions de futur” a les 17:30h a la Sala Gran de la UNED (C/ Sant Antoni 1, Salt). La ponència serà a càrrec de Núria Pi, Responsable de l’Àrea Jurídica de Support.

L’objectiu d’aquesta jornada és informar sobre el sistema de suport en el paradigma dels drets Humans, proporcionat per la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides. Resoldrem dubtes relacionats amb les possibilitats de suport, actualment en el nou paradigma, i de quina manera es pot preveure el futur.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Cicle de XerradesDrets legals i laborals de les persones amb discapacitat”, que organitzem des de MIFAS i que consta de tres sessions informatives que es faran al llarg del 2019 per tractar diferents temes relacionats en l’àmbit legal i laboral del nostre col·lectiu.

Totes les sessions s’adrecen a socis i sòcies de l’entitat, famílies, professionals i a totes aquelles persones interessades.

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA: 25 de novembre de 2019
HORA: 17:30h a 19:00h
LLOC: Sala Gran de la UNED (C/ Sant Antoni 1, Salt)

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso / Sara Devesa
972 41 40 41
mifas@mifas.com
www.mifas.com

Comentaris