JORNADA GRATUÏTA | La Incapacitat Permanent i la seva compatibilitat amb el treball. On és el límit?

28/05/2019
MIFAS

Què és la incapacitat permanent? Puc treballar si cobro una pensió per incapacitat permanent? Com l’he de tramitar? Què diu la legislació vigent?

Aquestes preguntes i molts altres dubtes ens apareixen quan parlem d’Incapacitat Permanent i sobretot quan es fa referència a la seva compatibilitat amb la feina.

Per resoldre totes aquetes qüestions, organitzem la Jornada  “La Incapacitat Permanent i la seva compatibilitat amb el treball. On és el límit?” que tindrà lloc el dilluns 17 de juny  a les 17.30h a la Sala Gran de la UNED (C/ Sant Antoni 1, Salt).  La ponència serà a càrrec de la lletrada Glòria Samblàs, advocada laboralista i professora associada de Dret del Treball a la facultat de Dret de la Universitat de Girona, qui realitzarà una jornada informativa sobre aquesta matèria i resoldrà els dubtes en relació a la compatibilitat amb les pensions de seguretat social. 

Aquesta jornada s’emmarca dins del Cicle de XerradesDrets legals i laborals de les persones amb discapacitat”, que organitzem des de MIFAS i que consta de tres sessions informatives que es faran al llarg del 2019 per tractar diferents temes relacionats en l’àmbit legal i laboral del nostre col·lectiu.

Totes les sessions s’adrecen a socis/es de l’entitat, famílies, professionals i a totes aquelles persones interessades.

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA: 17 de juny de 2019
HORA: 17:30h a 19:00h
LLOC: Sala Gran de la UNED (C/ Sant Antoni 1, Salt)

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso / Sara Devesa
972 41 40 41
mifas@mifas.com
www.mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:35