Jornada de Rehagirona el 4 d’octubre | Principis de la biomecànica de la marxa

09/09/2019
MIFAS

Es durà a terme al SIRIUS MIFAS de Girona. Està oberta a tothom i és necessària una inscripció prèvia.

El proper divendres 4 d’octubre a les 10h organitzem una jornada amb Rehagirona sobre principis de la biomecànica de la marxa al SIRIUS MIFAS de Girona. Aquesta jornada anirà a càrrec de la Neus Vidal, assessora clínica de Rehagirona, i estarà oberta a tothom qui estigui interessat en assistir-hi, i sota inscripció prèvia.

La capacitat de moure’s promou el desenvolupament de la iniciativa, així com l’adquisició de conceptes espacials. Per a una correcta elecció del producte de suport, s’han de tenir en compte aspectes com l’edat, la condició física i l’entorn del pacient.

En aquesta jornada, la Neus assessorarà i explicarà els conceptes més pràctics i rellevants sobre els principis biomecànics de la marxa, el desenvolupament de la marxa humana i la marxa patològica. A més, l’equip de Rehagirona presentarà solucions de gran utilitat i portarà diferents productes de suport per mostrar-los a les persones assistents durant la jornada.

Rehacademia és una eina per a tots els professionals del sector, que té com a objectiu ajudar a enfortir les seves competències per mitjà d’un aprenentatge continu.

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA: Divendres 4 d’octubre de 2019
HORA: 10h a 13h
LLOC: SIRIUS MIFAS | Carrer Empúries, 31 baixos - 17005 Girona

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com

Comentaris