Jornada de presentació del Centre de Neurorehabilitació MIFAS Active UEN

26/11/2021
MIFAS

El proper divendres 17 de desembre, el centre MIFAS Active UEN acollirà una jornada informativa que té com a objectiu presentar i donar a conèixer els diferents serveis especialitzats en neurorehabilitació que ofereix el centre.

La jornada es dividirà en dues parts diferenciades. La primera, que s’iniciarà a les 10h del matí, s’adreça principalment a possibles clients del centre, famílies i públic en general i una segona part a les 11:30h que s’ampliarà a professionals del sector social i de la salut que també ens vulguin conèixer.

A la primera part, l’Albert Carbonell com a president de MIFAS i en Manel Gómez i Oriol Alargé, com a directors de UEN, seran els encarregats de donar a conèixer la unió de les dues entitats. A continuació es passarà a presentar els serveis i l’equip de professionals que integren el conjunt del centre. Cada professional explicarà la seva disciplina, les indicacions de cada àrea de rehabilitació i es reservaran uns minuts finals per resoldre dubtes generals.

A partir de les 11:30h, la jornada s’ampliarà també cap als professionals del sector. En aquest espai de temps tots els assistents podran ser atesos per part dels diferents membres de l’equip del centre MIFAS Active UEN, i poder resoldre dubtes concrets que necessitin aclarir. També permetrà poder mostrar les instal·lacions.

PROGRAMA:

10:00h  Benvinguda, a càrrec d'Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, Manel Gómez i Oriol Alargé, direcció de UEN.

10:15h  Explicació dels serveis i presentació de l’equip professional,  a càrrec de Núria Girbau, coordinadora de UEN.

11:30h  Pausa / cafè

12:00h  Espai d’atenció directa per a usuaris i professionals del sector social i sanitari.

13:00h  Fi de la jornada


DATA:

Divendres, 17 de desembre de 2021, de 10h a 13h.

LLOC:

MIFAS Active UEN (Carrer Empúries 31, baixos, 17005 Girona).

INSCRIPCIÓ:

GRATUÏTA | Places limitades! 

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:43