Jornada de portes obertes de la Residència de MIFAS el proper 19 de juny

11/06/2015

La Residència de MIFAS organitza una jornada de portes obertes per a explicar als futurs residents, familiars, cuidadors i professionals del sector els serveis que s’hi ofereixen.

El proper 19 de juny i a les 11:00h, la Residència de MIFAS, ubicada al barri de Sant Narcís de Girona, organitza una jornada de portes obertes adreçada a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer-la. Es farà una visita a les seves instal·lacions de la mà de la coordinadora i la directora del centre i s’explicaran tots els serveis de què disposa.

La jornada de portes obertes s’organitza per donar a conèixer, sobretot, una promoció de Places Respir per estades temporals a preu bonificat gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral.  En concret, s’ofereixen estades d’un mínim de 3 nits fins a un màxim de 7 (amb opció d’ampliar si es vol gaudir de més dies d’estada) a un preu especial de 20€/nit i amb tots els serveis propis de la Residència inclosos, des del 15 de juny fins el 15 d’octubre.

Els objectius de l’estada són, per una banda, oferir un període de descans als curadors de persones dependents amb una discapacitat física o paràlisi cerebral i per l’altra, que la persona amb discapacitat pugui gaudir d’un període de vacances fora del seu nucli familiar.

Informació addicional

Comentaris