Jornada d’Amplifon sobre salut auditiva | 21 de maig

26/04/2019
MIFAS

Dirigida a professionals de l’àrea social i entitats que donin cobertura a persones amb pèrdua auditiva.

El proper dimarts 21 de maig a les 17h organitzem la jornada d’Amplifon sobre salut auditiva al nostre Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS de Girona. Està dirigida a professionals de l’àrea social i entitats que tinguin la necessitat de donar cobertura a persones amb pèrdua auditiva i pocs recursos econòmics.

La salut auditiva empitjora amb el pas del temps però, també, per l’existència de malalties mentals o degeneratives. Així mateix, les persones amb hipoacúsia tenen més risc de patir problemes cognitius, generant depressió i aïllament. La detecció precoç és fonamental per frenar l’avanç de la pèrdua auditiva.

Per tant, des de l’Obra Social Amplifon, es treballa per a que aquest col·lectiu pugui accedir a una atenció de qualitat i la millor solució a les seves necessitats.

Les professionals Glòria Delgado (audioprotesista) i la Bettina Barreto (delegada de l’àrea social d’Amplifon) ens explicaran els beneficis dels pressupostos subvencionats, la gestió d’ajudes oficials, les facilitats de pagament, i com dur a terme seguiments i revisions gratuïtes de per vida.  

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA: 21 de maig de 2019
HORA: 17:00h a 18:30h
LLOC: SIRIUS MIFAS | Carrer Empúries, 31 baixos | 17005 Girona

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:25