Ja es pot sol·licitar el vot accessible a les eleccions del Parlament de Catalunya

27/03/2024
MIFAS

Les persones amb discapacitat visual, inscrites en el cens electoral, poden sol·licitar el kit de vot accessible fins al 15 d’abril.

Fins el 15 d’abril es pot demanar el kit de vot accessible per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. El vot accessible es destina a les persones amb discapacitat visual, igual o superior al 33%, o que estiguin afiliades a l’ONCE. També han d’estar inscrites al cens electoral i conèixer el sistema Braille.

Com es pot sol·licitar el vot accessible?

S’ha de trucar al telèfon gratuït 900 500 912, i indicar les dades personals de la persona sol·licitant. Es pot escollir entre rebre el material al domicili o recollir-ho al col·legi electoral.

També s’ofereix la possibilitat de recollit un kit de vot al col·legi electoral el mateix dia de les eleccions, que inclou una guia explicativa en Braille, paperetes de vot, sobres etiquetats i un sobre de votació neutre. D’aquesta manera es podrà votar amb autonomia i confidencialitat. A més, es pot demanar un servei d’acompanyament a un lloc adequat per utilitzar la documentació.

Per a més informació pots adreçar-te al nostre departament de treball social trucant al 972 41 40 41 o a través de la següent adreça de correu electrònic: laboral@mifas.cat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:38