Integrants de la Boccia del Grup MIFAS, convidats a Rússia per explicar el seu mètode d'entrenament.

02/10/2014

La primera quinzena de setembre, Paco García, tècnic-entrenador de boccia i Vasile Agache, esportista de Boccia de la Secció Esportiva del Grup MIFAS han viatjat a Rússia per donar a conèixer el seu mètode d’entrament.

En concret, la Federació Russa d’Esports per a Persones amb Discapacitat van convidar el tècnic i l’esportista, per donar suport a la selecció russa de cares a la preparació prèvia per als campionats del món de Pequín.

Val a dir que el tàndem està assolint un èxit esportiu en un breu espai de temps, fruit de la constància de Vasile i la tècnica innovadora aplicada pel tècnic Paco García.

Sobre Vasile Agache

Vasile Agache, soci de MIFAS, és un esportista integrant de la Secció Esportiva del Grup MIFAS que es va iniciar en la boccia l’any 2005 formant part de la Selecció Catalana i aconseguint la victòria en l’Open d’Espanya de l’any 2012. Ha sigut campió del Torneig Internacional de Boccia celebrat a Cornellà l’any 2013 i també campió a les proves individual i per parelles en l’Open Internacional de Polònia, representant a Espanya.

També va aconseguir el 2n lloc en la prova individual en el Campionat d’Espanya per a clubs de Boccia 2013. L’any 2014, ha estat convocat i ha participat en les concentracions de seguiment de la Selecció Espanyola, celebrades a Elx i al CAR de Sant Cugat, i seguirà participant en les properes actuacions de la Selecció, a fi de poder representar Espanya en els diferents Campionats Internacionals i poder optar a participar en els propers Jocs Paralímpics de Rio 2016.

Sobre la Boccia

La Boccia és un esport paralímpic, similar a la petanca practicat per a persones amb discapacitat usuàries de cadira de rodes, de forma individual o per equips. Els participants han de llançar sis boles de cuir procurant que quedin situades com més a prop millor d’un bolig que servei de referència.

Comentaris