Inscriu-te a la Pedalada Inclusiva de MIFAS i l'Ajuntament d'Olot, a la Garrotxa

17/05/2024
MIFAS

MIFAS i l’Ajuntament d’Olot organitzen una pedalada inclusiva de caràcter lúdic i no competitiu a La Garrotxa per fomentar l’esport i l’oci per a tothom. Inscripcions obertes!

El tret de sortida serà a l'esplanada de l'antiga Estació d'Olot i tindrà com a objectiu promoure la inclusió a través de l’esport i la natura. El recorregut és totalment accessible per a totes les persones.

Cal destacar que, per a les persones amb mobilitat reduïda, MIFAS disposarà de 10 handbikes que s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Dia i hora:

Dissabte 8 de juny a les 10h.

A qui s’adreça la pedalada?

A tothom! Persones amb i sense discapacitat i/o mobilitat reduïda.

Recorregut de 13 km – totalment accessible:

Esplanada de l’estació – Carrer Sant Narcis – Els Tussols – Carrer Cadís – Carrer Sant Feliu de Pallerols – Carrer de Vicenç Soler - Avinguda Gaudí – Carrer Avet – Carrer Alzina- Carrer Gòdua- Carrer de la Ginestola- Camí de can Serra – Les Arenes – La Quintana - Carretera del Corb – Carretera de la parcel.laria – Av. de la constitució – Carretera de St. Privat – Via Verda –– Esplanada de l’estació.

Pots fer-lo com vulguis! Hi podràs participar amb bicicleta, cadira de rodes elèctrica o vehicle de mobilitat personal. 

En acabar, tots i totes les participants podran emportar-se un petit obsequi com a record d’aquesta jornada.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són gratuïtes! Pots realitzar la teva a través del següent formulari, o el mateix dia de la pedalada (a partir de les 9h).

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:32