Inscriu-te a la Jornada: MIFAS, una història de 40 anys

04/11/2019
MIFAS

El divendres 15 de novembre tindrà lloc la Jornada: MIFAS, una història de 40 anys, a l’Auditori Factoria Cultural Coma Cros de Salt (Carrer de Sant Antoni, 1). CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

L’Associació MIFAS, i com a acte final de la celebració del seu 40è aniversari, organitza la Jornada: MIFAS, una història de 40 anys, que es celebrarà el divendres 15 de novembre, de les 10h a les 13.30h, a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

Serà una jornada destinada a la reflexió sobre aquests 40 anys d’història, no només de l’entitat, sinó de la situació actual de les persones amb discapacitat i alhora posant la mirada en el futur. 

Aquesta jornada està formada per dues conferències i una taula rodona en què hi participaran persones expertes i polítics, alguns d’ells vinculats a la ciutat de Girona i tots ells amb coneixement de la nostra entitat.  L’objectiu és debatre i avançar sobre la discapacitat en tots els seus àmbits.  

La primera conferència és a càrrec d’Antoni Puigvert, escriptor català i la segona a càrrec d’Albert Llovera, corredor de ral·lis professional i el primer pilot amb una discapacitat.

A la taula rodona hi participen Carles Campuzano, Joaquim Nadal i Anna Simó. La modera Jordi Xargayó, director del Diari de Girona.

Al final de l’acte s’oferirà un aperitiu al mateix Auditori per a tots els assistents.

PROGRAMA:

Jornada gratuïta

DIA: Divendres 15 de novembre de 2019
HORA: 10h a 13:30h
LLOC: Auditori Factoria Cultural Coma Cros (Carrer de Sant Antoni, 1 · 17190 Salt)

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso / Sara Devesa
972 41 40 41
mifas@mifas.com
www.mifas.com

Col·labora

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:21