Inscripcions obertes | Curs de controlador/a d’estacionaments regulats i pàrquings, a Girona

25/03/2022
MIFAS

El curs s’adreça a persones amb discapacitat física. Per sol·licitar l’accés, cal que realitzis una sol·licitud d’admissió. En el cas de complir amb tots els requisits, es podrà iniciar el curs. Places limitades.

El mes de maig, MIFAS, amb el suport de INSERTA (Fundación ONCE), imparteix un Curs de controlador/a d’estacionaments regulats i pàrquings, a Girona, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de les persones amb discapacitat física. Per poder realitzar el curs, s’hauran de complir tot un seguit de requisits i es confirmarà la plaça un cop estiguin valorats.

L’objectiu de la formació, que té una durada de 88 hores lectives més 4 dies de sessions pràctiques, és aprendre les tasques i funcions d’aquest perfil en un entorn que proporcioni una experiència pràctica real. És per aquest motiu, que les pràctiques es realitzaran a les zones blaves i pàrquings que es gestionen des de l’entitat.

A qui s’adreça:

A persones amb discapacitat física.

Objectius del curs:

- Aprendre a realitzar les operacions de control de l'estacionament de vehicles en zones amb horari limitat i/o pàrquings de pagament de manera eficaç i amb qualitat de servei.
- Observar les normes de cortesia i atenció al públic elementals en les relacions amb les persones usuàries.
- Saber utilitzar correctament el terminal electrònic d'expedició d'imprès d'infracció i, si escau, anul·lació, per infracció de la normativa de la zona d'estacionament amb horari limitat.
- Posar en pràctica el control d'entrada i sortida de vehicles als pàrquings, cobrant els imports i dur a terme les operacions de caixa.
- Conèixer i saber aplicar les mesures de prevenció de riscos laborals en la realització de tasques.
- Alta probabilitat d’inserció laboral.

Dates i horari:

Dates del curs: del 02/05/2022 al 25/05/2022
Total hores: 88 hores lectives + 4 dies de pràctiques (persones que hagin assolit el curs). 18 sessions de 5h diàries.
Horari: de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h 
Lloc: Rambla Xavier Cugat, 43 baixos de Girona

Pràctiques: Les persones que siguin aptes faran pràctiques els dies 26-27-30 i 31/05.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

19:37