Inmolmat Girona col·labora amb el Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva

19/10/2016

Inmolmat Girona, empresa especialitzada en el disseny i la construcció de motlles per a la injecció de termoplàstics i amb més de 40 anys d’experiència en el sector, col·labora amb el Centre Ocupacional de MIFAS a Riudellots de la Selva.

La tasca que es realitza des del centre de Riudellots, és una tasca ocupacional adreçada a persones amb gran discapacitat i amb un objectiu terapèutic. Es tracta de separar unes peces plàstiques que posteriorment es compten, s’ordenen, s’embossen i es segellen per entregar de nou a Inmolmat.

Recordem que el Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva, constitueix l’alternativa a la integració laboral de persones adultes amb reconeixement de grau de discapacitat igual o superior al 33% que no tenen un nivell d’hàbits i habilitats suficients per accedir a un contracte de treball.

Des del centre i tot el Grup MIFAS agraïm sincerament la col·laboració de Inmolmat Girona, per l'atenció dedicada però també per tots els recursos materials que ens han facilitat per tal de poder realitzar l'activitat.