Iniciem la 2a fase del Projecte, Jo també vull ser client

28/10/2014

Comencem la segona fase del projecte Jo també vull ser client que ja vam posar en marxa l’any passat i que, recordem, consisteix en l’elaboració d’un estudi sobre el nivell d’accessibilitat de les botigues de la ciutat de Girona.

L’objectiu del projecte és, per una banda, poder informar al col•lectiu de persones amb discapacitat física i amb mobilitat reduïda de quines són les botigues on poden accedir sense dificultat i per altra, mentalitzar els propietaris de les botigues que les persones amb mobilitat reduïda també són clients.

Aquesta vegada tornarem a comptar amb la col•laboració d’alumnes de la Universitat de Girona que visitaran in situ els comerços que es van deixar pendents en la primera fase com ara, botigues de telefonia, imatge, joguines o ferreteries.

Agraïm la col•laboració de l’ajuntament de Girona que ens ha facilitat el llistat de comerços de la ciutat i a l’oficina de Cooperació i Desenvolupament de la UdG que ens ofereix la possibilitat de poder comptar amb l’ajuda dels seus alumnes.

 

Comentaris