Iniciem l’Enganxa’t al Grup!

04/04/2018

El passat mes de febrer, vam iniciar el Grup de Suport Enganxa’t al Grup amb l’objectiu que les persones sòcies de MIFAS puguin compartir sensacions, expressar situacions, trobar suport i compartir punts de vista relacionats amb la discapacitat.

La finalitat del grup és que aquelles persones que han adquirit una discapacitat i/o han experimentat un canvi físic que ha representat la readaptació del seu entorn, puguin expressar-se i compartir experiències amb persones amb el seu mateix denominador comú: la discapacitat, però amb característiques diferents com ara l’edat, el diagnòstic, les històries de vida, la situació laboral entre d’altres.

Les primeres sessions les condueixen les Treballadores Socials del Grup MIFAS, qui a cada sessió, ajuden a treballar una temàtica diferent entorn a la discapacitat.

Les sessions es realitzen quinzenalment a les instal·lacions del Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS i per participar-hi, és imprescindible contactar amb les Treballadores Socials de l’entitat.

T’Enganxes amb nosaltres? Truca’ns i t’informarem!


Aloma Puigvert
Raquel Matés
972 41 40 41