04/04/2018

Iniciem l’Enganxa’t al Grup!

El passat mes de febrer, vam iniciar el Grup de Suport Enganxa’t al Grup amb l’objectiu que les persones sòcies de MIFAS puguin compartir sensacions, expressar situacions, trobar suport i compartir punts de vista relacionats amb la discapacitat.

La finalitat del grup és que aquelles persones que han adquirit una discapacitat i/o han experimentat un canvi físic que ha representat la readaptació del seu entorn, puguin expressar-se i compartir experiències amb persones amb el seu mateix denominador comú: la discapacitat, però amb característiques diferents com ara l’edat, el diagnòstic, les històries de vida, la situació laboral entre d’altres.

Les primeres sessions les condueixen les Treballadores Socials del Grup MIFAS, qui a cada sessió, ajuden a treballar una temàtica diferent entorn a la discapacitat.

Les sessions es realitzen quinzenalment a les instal·lacions del Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS i per participar-hi, és imprescindible contactar amb les Treballadores Socials de l’entitat.

T’Enganxes amb nosaltres? Truca’ns i t’informarem!


Aloma Puigvert
Raquel Matés
972 41 40 41

 

Comentaris