Iniciem el Grup de Suport ‘Dona i Discapacitat’

17/05/2017

Ahir dimarts 16 de maig, vam iniciar el Grup de Suport “Dona i Discapacitat” amb l’objectiu de crear un espai per a les dones sòcies de MIFAS i on aquestes poden compartir una situació similar i explicar les seves experiències.

La finalitat del grup és que puguin compartir sensacions, expressar situacions, trobar suport, compartir punts de vista i acompanyar-se mitjançant el denominador comú de la discapacitat.

Aquest primera sessió, formada per cinc dones, ha estat conduïda per les Treballadores Socials del Grup MIFAS, qui a cada sessió, ajudaran a treballar una temàtica diferent entorn a la discapacitat i la feminitat.

El Grup de Suport “Dona i Discapacitat” és una prova pilot que pretén ser el punt de partida de nous grups amb altres característiques ja detectades a través de les Treballadores Socials de l’entitat, com ara, Grups de Suport per a familiars de persones amb discapacitat, per a persones amb una discapacitat sobrevinguda, entre d’altres.

Les sessions es realitzen quinzenalment a les instal·lacions del Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS i per participar-hi, és imprescindible contactar amb les Treballadores Socials de l’entitat.

Les dones que hi estiguin interessades o vulguin formar part del grup “Dones i Discapacitat”, poden posar-se en contacte amb l’Aloma Puigvert o la Raquel Matés al telèfon 972 41 40 41.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:59