16/02/2015

Important victòria del Válida sin barreras CB MIFAS

Aquest passat dissabte, el Válida sin barreras CB MIFAS va aconseguir la victòria contra el Sureste GC Sta. Lucía, rival directe per a la 4a plaça.

Victòria molt important contra el Sureste GC Sta. Lucia, rival directe per la 4a plaça, que després del partit de diumenge queda molt a l’abast pel Válida sin barreras CB MIFAS ja que porten dues victòries més que els canaris i amb el bàsquet average general favorable per molt als gironins.

El Válida sin barreras CB MIFAS va exercir molta pressió a tota la pista i va dominar de principi a fi el joc tot i que no es va reflectir molt clarament en el marcador. En el primer quart el Válida sin barreras CB MIFAS va aconseguir una màxima de 6 punts.

Va ser a l’inici del tercer quart quan un parcial de 6-0 pel MIFAS va començar a marcar les primeres diferències que van anar augmentant progressivament fins arribar a una màxima de +19 a falta de 4’ pel final (49-30). Els locals van afluixar els últims 4’, fet que va provocar que el Sureste ajustés el marcador final (51-39) i deixar-ho en un +12 que no diu el que realment va passar a la pista.

La propera jornada és el diumenge 1 de març contra el St. Nicolau de Sabadell, segon classificat i partit clau en el que una victòria dels gironins els col·locaria a la lluita pels play-off, fet molt complicat però amb molta il·lusió alhora.

Comentaris