Important victòria del Válida sin barreras CB MIFAS

16/02/2015

Aquest passat dissabte, el Válida sin barreras CB MIFAS va aconseguir la victòria contra el Sureste GC Sta. Lucía, rival directe per a la 4a plaça.

Victòria molt important contra el Sureste GC Sta. Lucia, rival directe per la 4a plaça, que després del partit de diumenge queda molt a l’abast pel Válida sin barreras CB MIFAS ja que porten dues victòries més que els canaris i amb el bàsquet average general favorable per molt als gironins.

El Válida sin barreras CB MIFAS va exercir molta pressió a tota la pista i va dominar de principi a fi el joc tot i que no es va reflectir molt clarament en el marcador. En el primer quart el Válida sin barreras CB MIFAS va aconseguir una màxima de 6 punts.

Va ser a l’inici del tercer quart quan un parcial de 6-0 pel MIFAS va començar a marcar les primeres diferències que van anar augmentant progressivament fins arribar a una màxima de +19 a falta de 4’ pel final (49-30). Els locals van afluixar els últims 4’, fet que va provocar que el Sureste ajustés el marcador final (51-39) i deixar-ho en un +12 que no diu el que realment va passar a la pista.

La propera jornada és el diumenge 1 de març contra el St. Nicolau de Sabadell, segon classificat i partit clau en el que una victòria dels gironins els col·locaria a la lluita pels play-off, fet molt complicat però amb molta il·lusió alhora.

Comentaris