II Edició del Concurs Infantil de MIFAS | Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb discapacitat

07/03/2022
MIFAS

Com serien els personatges de Sant Jordi amb una discapacitat física? Com els dibuixaries? Participa en el nostre concurs i guanya 4 entrades a Port Aventura i una sessió de sensibilització amb la teva classe!

Per segon any consecutiu i després de l’èxit de l’any passat, organitzem el II Concurs Infantil de MIFAS “Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb discapacitat”. T’animes a participar-hi? Volem que, nens i nenes de primària, feu un dibuix del personatge de Sant Jordi que més us agradi (pot ser la princesa, el príncep, el drac...) però amb una particularitat molt concreta: que el personatge tingui una discapacitat física.

Categories

  • Primera Categoria: 1r, 2n i 3r de primària.
  • Segona Categoria: 4t, 5è i 6è de primària.

El teu dibuix té premi!

Hi haurà dues persones guanyadores, una per a cada categoria, i els hi hem reservat una gran sorpresa: Regalem entrades de Port Aventura* per anar en família!

  • Guanyador/a 1a Categoria: 4 entrades.
  • Guanyador/a 2a Categoria: 4 entrades.

També, les persones guanyadores tindran l’oportunitat de rebre a la seva escola una sessió de sensibilització per a la seva classe (organitzada per Grup MIFAS). Nosaltres portem les cadires de rodes!*

* La persona guanyadora de cada categoria aconseguirà 4 entrades per anar a Port Aventura + una sessió de sensibilització per a la seva classe (només escoles de la demarcació de Girona).

Com pots participar al concurs?

  • Fes un dibuix
  • Tècnica de dibuix lliure.
  • Personatge de Sant Jordi amb discapacitat física.
  • Molt important: En un lateral del teu dibuix escriu el teu nom + curs + nom de l’escola

Quin és el nostre objectiu?

Volem que nens i nenes sàpiguen des de ben petits que el món està ple de persones diferents, i que aquestes diferències són positives. És important que aprenguin que la inclusió dels/les alumnes amb discapacitat als centres educatius no és només que a l’aula hi hagi una persona amb discapacitat, sinó que la discapacitat hauria de ser un valor afegit dins les aules.

Volem transformar la societat, i ensenyar la importància dels valors, la solidaritat, el respecte i l'acceptació de les diferències. Vols formar part d’aquest canvi?

Envia'ns el dibuix per:

Mail: mifas@mifas.com
Whatsapp: 650 09 36 34

Si hi participes de manera particular, cal enviar les dades del pare, mare o tutor/a:

Nom, cognoms, e-mail i telèfon.

Si hi participes des de l’escola i vols que vinguem a fer una activitat de sensibilització al teu centre educatiu, necessitem les dades del teu tutor o tutora de curs:

Nom, cognoms, curs, nom del centre, població, e-mail i telèfon.

Resolució del concurs:

21 d’abril de 2022, a les 12:00h. (S’acceptaran dibuixos fins a les 23:59h del 20 d’abril de 2022).

Consulta les bases del Concurs

Amb la col·laboració de:

Informació addicional