Ibercaja i MIFAS firmen un conveni pel foment de la integració laboral de persones amb discapacitat

26/10/2016

Ibercaja, dins la seva Convocatòria 2016 de Projectes Socials, ha atorgat a MIFAS una subvenció per finançar part del nou projecte Aula Dinàmica de Feina.

El Director Territorial d’Ibercaja, Jaime Rebull, el Cap de l’Obra Social de la Fundació Bancària Ibercaja, Juan Carlos Sánchez i el president del Grup MIFAS, Albert Carbonell, van firmar el dilluns 24 d’octubre un conveni de col·laboració per donar suport a un nou projecte pel foment de la integració laboral de persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona.

Ibercaja, dins la seva Convocatòria 2016 de Projectes Socials, ha atorgat a MIFAS una subvenció per finançar part del nou projecte Aula Dinàmica de Feina.

L’Aula Dinàmica de Feina s’adreça a les persones inscrites a la Borsa Laboral del Grup MIFAS,  majors de 45 anys, desocupades i que vulguin millorar les seves competències professionals i personals.   El seu objectiu és  promoure la recerca organitzada i sistemàtica d’un lloc de treball, a fi de preparar la seva incorporació al mercat laboral. Amb el suport d’un psicòleg - orientador laboral es treballarà la recerca activa de feina a través dels diferents portals, optimitzant les candidatures dels participants i millorant la seva autonomia. Les accions que es realitzaran són, acollida i diagnòstic psicosocial, balanç vital i de competències, a nivell individual, eines i tècniques de recerca: identificar i diferenciar borses de treball online, metabuscadors i anuncis, ETT, empreses de selecció, portals públics i privats, recerca d’empreses,  tutories d’acompanyament i seguiment del procés d’inserció.

Per dur a terme aquest projecte, MIFAS disposa d’un local de propietat de 350 m2 ubicat al carrer Castell de Solterra de Girona, al barri de Montilivi, on també està  previst realitzar accions formatives  en col·laboració amb el  Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).