I Cicle Cine Fòrum sobre Discapacitat

07/03/2017

Des de Grup MIFAS organitzem el I Cicle Cine Fòrum sobre discapacitat en el que es tractaran temes sobre Vida Independent (16 de març), Sexualitat i Discapacitat (30 de març) i Discapacitat Sobtada i superació personal (6 d’abril).

Persones expertes en aquests camps seran les encarregades de conduir el debat després de la projecció d’un documental.

L’activitat s’adreça al conjunt de socis i sòcies de l’entitat que vulguin aprofundir sobre el concepte de discapacitat i conèixer la realitat des de diferents àmbits de la vida quotidiana.   Les sessions són gratuïtes i els documentals es projectaran al Centre d’Atenció Integral de MIFAS, al carrer Empúries, 31 de Girona.

DIJOUS, 16 DE MARÇ | 17H

‘Vides Diverses’ d’ECOM, és un documental sobre la vida independent. A través de testimonis de persones amb discapacitat física amb experiència en vida independent, ens recorden que tothom té la necessitat i la capacitat d’emancipar-se i poder decidir sobre la seva vida.  Així doncs, l’objectiu és que les persones amb discapacitat física prenguin consciència de si mateixes com a persones amb plena autonomia.

El debat anirà a càrrec de M. José Moya, responsable de l’Àrea d’Autonomia Personal i vida Independent, d'ECOM.

DIJOUS, 30 DE  MARÇ | 17:30H

‘Yes, We Fuck’, dels directors Raúl de la Morena i Antonio Centeno. Documental que explica sis històries entorn al sexe i la diversitat funcional, històries reals i diverses en les que el sexe es converteix en una eina de plaer en pro dels drets individuals i col·lectius de les persones.

El debat anirà a càrrec d’Antonio Centeno, director de Yes, We Fuck! que tractarà temes sobre el cos, la sexualitat i les persones amb discapacitat.

DIJOUS, 6 D’ABRIL | 17:30H

‘Els anys guanyats’ de Jordi Molas. Documental que se submergeix en la vida de Jordi Molas, que va quedar tetraplègic als 20 anys a causa d’una lesió de rugbi.

El debat anirà a càrrec de Jordi Molas, protagonista del documental, que transmet la seva capacitat per emocional, sorprendre, sap riure’s de si mateix i desfer tòpics des de l’aparent fragilitat d’una cadira de rodes.

Inscripcions aquí o:
Raquel Matés
Aloma Puigvert
972 41 40 41

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:12