Guanyadores del I Concurs Infantil de Sant Jordi de MIFAS

23/04/2021
MIFAS

L’Olga Viarnés i la Noa Subirà han estat les guanyadores de les dues categories del I Concurs Infantil “Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb Discapacitat”, de MIFAS. Moooltes felicitats!

Després d’una llarga deliberació amb el jurat i un cop revisats els prop de 300 dibuixos que ens han fet arribar els nens i nenes de Catalunya, ja tenim les persones guanyadores:

Ha estat molt difícil escollir els dibuixos guanyadors perquè tots són preciosos! Representen la discapacitat des dels ulls dels nens i nenes i això és el que ens fa més feliços!!

Volem agrair molt sincerament a totes les persones participants la gran feina que han fet, tant a l’alumnat, el professorat, als pares i les mares i famílies que han dedicat una part del seu temps a pensar en el nostre col·lectiu i ajudar a sensibilitzar els més menuts i menudes.

Moltes gràcies!

Ens posarem en contacte amb les dues guanyadores per fer-li l’entrega del conte El Gran Circ Iris, de Berni Pajdak i pactar el dia de la sessió de sensibilització a l’escola!

Esperem que a la II Edició del Concurs de l'any vinent, hi torneu a participar!

Enhorabona!

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:10