Grup MIFAS i Centro Laboral Médico Jurídico® signen un acord de col·laboració

10/07/2014

El Centre Laboral Médico Jurídico® i l’Associació MIFAS signen una col•laboració per a l’assessorament mèdic-jurídic en matèria de pensions de la Seguretat Social i discapacitats, i la tramitació d’incapacitats permanents entre els socis de MIFAS.

La Residència MIFAS de Girona va ser el lloc escollit, ahir 9 de juliol, per a la signatura del conveni de col•laboració entre Centro Laboral Médico Jurídico® i l’Associació MIFAS.

Van participar a l’acte, el Sr. Alejandro García, assessor tècnic de Centro Laboral Médico Jurídico® i el Sr. Albert Carbonell, president del Grup MIFAS.

L’acord signat estableix que els socis del Grup MIFAS podran disposar d’assessorament tècnic-legal sobre pensions d’incapacitat permanent i discapacitats. Comptaran, així mateix, d’un descompte en les despeses de les accions legals que es duran a terme, en el cas de tramitar una pensió d’incapacitat permanent o discapacitat. Es realitzaran també xerrades i conferències totalment gratuïtes, per informar i sensibilitzar sobre els drets del col•lectiu en matèria de pensions de la Seguretat Social.

Centro Laboral Médico Jurídico®

Centro Laboral Médico Jurídico® lluita pels drets d’aquelles persones que pateixen una lesió o dolència que les incapacita per treballar. Amb experiència des de 1978, es dedica, exclusivament, al tràmit integral de pensions d’incapacitat permanent, oferint assessorament tècnic, mèdic i jurídic. Compta amb una plantilla de professionals, tant del dret com a de la medicina pericial, especialitzats en matèria de pensions.

Centro Laboral Médico Jurídico® disposa d’infraestructura d’àmbit nacional per poder tramitar els expedients d’una manera àgil a qualsevol punt d’Espanya. L’avala l’alt índex d’èxits obtinguts al llarg dels anys.

Comentaris