Grup MIFAS i Centro Laboral Médico Jurídico celebren una jornada sobre incapacitat permanent

12/12/2014

El Grup MIFAS i el Centro Laboral Médico Jurídico® han celebrat avui 12 de desembre, la Jornada Conec els meus drets? amb l’objectiu d’informar sobre els drets de les persones amb discapacitat física en matèria de pensions de la Seguretat Social.

La sala d’actes de la UNED Girona, ubicada a la Coma Cros de Salt, ha estat el lloc escollit per celebrar aquesta jornada que anava adreçada a totes aquelles persones que volguessin informar-se i rebre una resposta als dubtes sobre tot el procés del tràmit de pensions d’incapacitat permanent, baixes mèdiques i tipus de recursos.

Els ponents de la jornada han sigut professionals especialitzats tant en dret com en medicina pericial, especialitzats en matèria de pensions i també en atenció social a les persones amb discapacitat. Per part del Centro Laboral Médico Jurídico® han intervingut un tècnic de gestió, Alejandro García, una metge pèrit judicial, M. Lluïsa Mestres Garcia i una psicòloga clínica forense, Dàcil González Bernardo.

Josep Badia Graells, excap del Servei de Programació d’Atenció a les Persones de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials i expert en atenció social a les persones amb discapacitat ha aportat informació de caire més social.

La cloenda ha anat a càrrec de Montserrat Palma, directora de la UNED Girona, qui des de fa temps manté una estreta relació amb l’entitat i que ha cedit la sala d’actes per poder dur a terme la jornada.

La moderació l’ha liderat Albert Carbonell, president del Grup MIFAS.

L’èxit d’assistència a la jornada ha estat total amb la participació d’un centenar de persones entre socis de MIFAS, particulars, associacions, professionals del sector i empreses han pogut gaudir de la jornada i resoldre particularment tots els dubtes relacionats amb el procés d’incapacitació.

Comentaris