Grup MIFAS guanya el concurs per gestionar la consergeria del Teatre Nacional de Catalunya

07/06/2019
MIFAS

El Centre Especial de Treball, GiroPark, que pertany al Grup MIFAS, ha guanyat el concurs per a la gestió de la consergeria del Teatre Nacional de Catalunya.

El contracte estava reservat a Centres Especials de Treball i GiroPark va presentar l’oferta més avantatjosa aconseguint així la gestió de la consergeria durant un any. El servei, que ha entrat en funcionament l’1 de juny de 2019,  tindrà una durada d’un any i dona feina a cinc persones amb discapacitat física. Les tasques que durant a terme, entre d’altres, són el control d’entrades i sortides de persones, l’atenció telefònica, l’atenció a l’usuari, entre d’altres.

Aquest és el primer contracte que Grup MIFAS té a Barcelona, una ciutat pròxima però on no hi ha treballat amb anterioritat i que ara, enquadra dins del creixement orgànic i natural de l’organització. El seu objectiu és mantenir un creixement sostenible i basat en el model i els valors de gestió pròpia de l’entitat i obrir noves oportunitats al col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Comentaris