Grup MIFAS contracta 9 joves amb el Programa Garantia Juvenil

30/11/2017

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 99.000€ per a la contractació de 9 joves en el marc d’una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

Aquest matí i a la seu del Grup MIFAS, Albert Carbonell, president de l’entitat, ha donat la benvinguda als 9 joves contractats. La durada de la contractació és de 6 mesos a jornada completa i va des del 30 de novembre del 2017 fins al 29 de maig del 2018.  Tots els joves tenen com a referent un tutor/a que els assessorà i els farà seguiment durant tota la contractació. També disposen d’un pla de treball adequat a la seva formació.

Les persones contractades estan distribuïdes en diferents serveis i àrees de l’entitat de la següent manera: a la seu central de l’entitat de Girona hi haurà una persona al Departament d’Administració; una al Departament de Recursos Humans; una al Departament d’Informàtica; una al Departament de Manteniment i una a l’Àrea d’Atenció Social. Pel que fa als centres assistencials, hi haurà dues persones a la Residència de Girona; una al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva i una al Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant.

Pel que fa als estudis, del total dels 9 joves, 3 tenen titulació universitària, 4 un cicle de grau superior i 2 un cicle de grau mig.

L’any 2016, Grup MIFAS va ser beneficiari de la Garantia Juvenil amb 9 persones treballadores contractades de les quals, 5 van continuar treballant a l’entitat un cop finalitzat el programa.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.

         

Comentaris