;

Grup MIFAS compra l’empresa Barcelonina BASEDI

05/07/2019
MIFAS

Grup MIFAS ha adquirit la totalitat de les accions de Basedi, un Centre Especial de Treball situat a Barcelona i que té com a principal activitat la prestació de serveis de control d’accessos, consergeries, complexes lúdics i industrials i neteja.

El passat 13 de juny, la Fundació MIFAS va adquirir totes les accions d’aquest Centre Especial de Treball (CET) amb 25 anys d’antiguitat i que dona feina a 118 persones, 112 de les quals tenen una discapacitat física. Des de el 1994, MIFAS comptava amb el 10% de les participacions i amb aquesta firma de compravenda s’ha convertit en la total propietària i l’ha transformat en un CET sense ànim de lucre. D’aquesta manera Basedi reinvertirà tots els seus beneficis a la pròpia Fundació MIFAS podent així ampliar els serveis que presta al col·lectiu de persones amb discapacitat física.

L’empresa, ubicada a Barcelona té com a línies de negoci la prestació de serveis de control d’accessos, consergeries, complexes lúdics i industrials i neteja, activitats en què MIFAS té una dilatada experiència fruit de la gestió dels dos centres especials de treball que gestiona a Girona, GiroPark i Tadifi. 

Amb aquest creixement, el número de treballadors del Grup MIFAS passa de ser de 283 a 401, de quals 271 tenen alguna discapacitat física

La compra és una oportunitat per establir-se a la província de Barcelona i s’enquadra dins del creixement orgànic i natural de l’organització. El seu objectiu és mantenir un creixement sostenible i basat en el model i els valors de gestió pròpia de l’entitat i obrir noves oportunitats al col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Comentaris