GiroPark, Tadifi i Basedi es fusionen i passen a denominar-se MIFASCET

31/01/2023
MIFAS

La fusió s’ha fet efectiva a partir de l’1 de gener de 2023. L’objectiu principal és obtenir una estructura organitzativa més racional i simplificada que permeti augmentar l’eficiència operativa i funcional.

GiroPark, Tadifi i Basedi, Centres Especials de Treball de Grup MIFAS, es fusionen i passen a denominar-se MIFASCET a partir de l’1 de gener de 2023.

Amb aquesta integració es pretén obtenir una estructura organitzativa més racional i simplificada que permeti augmentar l’eficiència operativa i funcional, eliminant les ineficiències derivades de l’estructura actual.

Grup MIFAS ha apostat, des del 1985, per la creació de Centres Especials de Treball amb l’objectiu de crear llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat i amb dificultat per integrar-se al món laboral. Les tres empreses van néixer en anys diferents, cadascuna d’elles s’enfocava a una activitat molt concreta, com ara cosidors de roba, gestió d’aparcaments, copisteria, entre d’altres, motiu pel qual la denominació era diferent i funcionaven de forma independent.

A dia d’avui, els Centres Especials de Treball de MIFAS desenvolupen múltiples activitats i estan oberts a poder ampliar noves línies de negoci per oferir més oportunitats a les persones amb discapacitat.

La unió dels tres CETs permetrà augmentar la competència operativa funcional, millorar les eficiències dels equips de treball, així com reduir la burocràcia administrativa.

Per altra banda, les persones que actualment estan contractades en els CETs mantenen totes les condicions laborals, al mateix temps que servirà perquè les més de 350 persones treballadores estiguin sota la mateix marca i faciliti identificar-se amb els valors de MIFAS.

A partir d’aquesta unió, Grup MIFAS estarà formada per Associació MIFAS, que ofereix atenció i serveis a les persones associades, Fundació MIFAS, prestadora de serveis assistencials per a persones amb discapacitat i MIFASCET, oferir un lloc de treball de qualitat a les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.