GiroPark seguirà gestionant la botiga quiosc de l’Hospital Josep Trueta

22/03/2018

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha guanyat el concurs per seguir gestionant la botiga quiosc de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

La botiga està ubicada al vestíbul d’entrada del mateix Hospital, dóna servei als usuaris externs i interns del parc i s’hi poden trobar diaris, revistes, libres, articles d’higiene personal, perfumeria i objectes de regal entre d’altres.

L’adjudicació és per a dotze mesos amb previsió de prorrogar a dotze mesos més.

GiroPark gestiona aquest servei des del juny de 2009 i consolida novament els llocs de treball de les persones que actualment hi treballen, en total 3 persones amb discapacitat física, sortides de la Borsa Laboral de MIFAS. 

L’horari i dies d’atenció al públic són de dilluns a divendres de 7:00 a 19:30 hores i dissabtes, diumenges i festius de 7:00 a 13:00 hores. La botiga estarà oberta tots els dies de l’any, excepte els dies 1 i 6 de gener, i 25 de desembre.

Recordem que GiroPark gestiona també la botiga quiosc de l’Hospital Santa Caterina de Salt on hi treballen també tres persones amb discapacitat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:05