GiroPark renova la gestió de la zona blava i verda de Pals

24/05/2018

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, continuarà gestionant el servei d’estacionament de zona blava i verda de Pals després de guanyar el concurs de licitació.

GiroPark va obtenir la millor puntuació, tant en l’apartat tècnic com en l’econòmic, respecte la resta d’empreses que van optar al concurs.

Aquesta nova adjudicació crearà 12 llocs de treball per a persones amb discapacitat física sorgides de la borsa laboral de l’entitat i 6 llocs de treball indirectes derivats de la gestió del servei. 

En concret, GiroPark explotarà 1.372 places d’estacionament de zona blava i verda repartides en diferents punts del municipi, únicament per a la temporada d’estiu, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre. La durada del contracte és de quatre anys prorrogable a sis.

Amb aquest nou contracte GiroPark i l’Ajuntament de Pals, consoliden una relació que es va iniciar fa més de 15 anys, concretament a l’any 2002.

Cal destacar que, el plec de condicions tècniques, ha estat elaborat tenint en compte la nova Llei 9/2017, de contractes del sector públic. La Llei 9/2017, va entrar en vigor el passat 9 de març, i crea condicions i eines per afavorir la millora de la contractació pública seguint les directrius de la Unió Europea. Entre les millores que inclou la nova llei, GiroPark destaca la introducció de criteris socials, ja inclosos en l’anterior llei però que no tots els ajuntaments tenien en compte en els seus concursos.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:14