GiroPark guanya el concurs per a la gestió dels aparcaments municipals de Palamós

02/06/2016

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, començarà a gestionar els aparcaments municipals de Palamós a partir del proper 19 de juliol.

L’empresa Giropark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha estat l’empresa que ha obtingut una millor puntuació i per tant, la que gestionarà els aparcaments del municipi a partir del 19 de juliol i per un període de poc menys de dos anys i mig.  El concurs estava reservat a Centres Especials de Treball i, per tant, inclou clàusules socials.

Per a la seva gestió, GiroPark subrogarà el personal contractat per l’antiga empresa concessionària que farà el control dels aparcaments de la Platja, la Planassa, del carrer Moll del port, la Equitativa i la Fosca, amb un total de prop de 850 places d’aparcament.

L’aparcament de la platja serà gratuït per a tots els residents de Palamós i com a novetat d’enguany, les persones treballadores que no visquin al municipi podran aparcar amb una tarifa única de 2€ al dia igual que passa amb la zona verda.

A més, des de l’any 2000, GiroPark té la concessió d’explotació d’aparcament d’estacionament regulat per parquímetres (zona blava i verda), concessió que va tornar a ser adjudicada el maig del 2014 i per un període dos anys amb opció de pròrroga de un més un. Amb aquest servei, GiroPark gestiona la zona verda del municipi durant tot l’any i la zona blava i l’aparcament Cervantes durant els mesos d’estiu.

També, i des de l’1 de juny GiroPark i l’ajuntament Palamosí han signat un conveni amb el qual, GiroPark aporta dos Agents Cívics que s’encarreguen d’informar els ciutadans, principalment, de les ordenances de convivència ciutadana a l’espai públic, la de residus i neteja viària, la reguladora de la via pública i la de tinença d’animals. 

Amb la concessió d’aquests serveis, GiroPark tindrà un total de 27 persones, la majoria d’elles amb discapacitat física, amb un lloc de treball al municipi.

Recordem que l’objectiu principal dels Centres Especials de Treball del Grup MIFAS són la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat i que els guanys de l’activitat es reinverteixen a la Fundació MIFAS, que gestiona dos centres de dia i una residència.

Comentaris