Giropark guanya el concurs per a la gestió de les zones blaves i verdes de Palamós

14/05/2014

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS ha guanyat el concurs públic per a la gestió de zones blaves i verdes d’aparcament de la població de Palamós.

Al concurs s’hi havien presentat les empreses Setex Aparki i Eysa, dues grans empreses a nivell estatal dedicades a la mobilitat urbana. L’oferta tècnica presentada perGiropark ha obtingut la millor puntuació.

Una de les millores tècniques que ofereix GiroPark, i que és pionera en tot l’estat, és la implementació de l’aplicació de pagament per a mòbil, WHOOSH!, a través d’una col•laboració amb l’empresa Parkeon. Aquesta permet al mateix temps integrar la plataforma de gestió de les àrees d’estacionament regulat, GesBlue, creada i desenvolupada per GiroPark.

Amb aquesta unió, Palamós serà el primer municipi de tot l’estat que disposarà del sistema de pagament WHOOSH! per estacionar de manera ràpida i senzilla.

Altres millores que GiroPark aportarà a les zones blaves i verdes del municipi són la instal•lació de parquímetres amb devolució de canvi, pilones de càrrega per a vehicles elèctrics, pagament amb targeta de crèdit, senyals d’informació ciutadana, campanya informativa mitjançant tríptics, web de servei al ciutadà relacionada amb les zones blaves i verdes, telèfon 902 d’atenció a l’usuari, entre altres.

Les zones verdes es posaran en funcionament abans de l’estiu i permetrà donar un lloc de treball com a vigilant a un total de 10 treballadors amb discapacitat física que es seleccionaran de la borsa de treball de MIFAS.

En concret, es crearan 343 places de zona verda als barris de Mas Guàrdies i Cases noves, que funcionaran tot l’any de vuit del matí a vuit del vespre.

L’aparcament de l’Arbreda comptarà amb 365 places també de zona verda, però només de juny a setembre.

Pel que fa a la zona blava, es farà el control de les 444 places de les que ja disposava el municipi que estan ubicades a l'entorn del barri de l'Eixample de la platja i del passeig del Mar i que estaran en funcionament de juny a setembre.

 

Comentaris