GiroPark gestiona, per primera vegada, la zona blava i vermella de la Garriga

19/09/2019
MIFAS

GiroPark ha iniciat la gestió de la zona blava i vermella de la Garriga. El servei s’ha posat en marxa aquest dilluns 16 de setembre i dona feina a tres persones.

El Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, GiroPark, ha guanyat el concurs per a la gestió de la zona blava i vermella de la Garriga. Així doncs, per primera vegada, MIFAS s’instal·larà en aquesta localitat amb l’objectiu d’ampliar serveis a la província de Barcelona.

La durada del servei és de 8 anys i per a la seva gestió, GiroPark ha contractat tres persones que faran el control de les 250 places d’aparcament de zona blava i vermella de la població.

Amb aquesta activitat MIFAS amplia els serveis que ofereix a la província de Barcelona amb l’objectiu d’establir-s’hi i mantenir un creixement basat en el model i els valors de gestió de la pròpia entitat.

Recordem que l’objectiu principal dels Centres Especials de Treball del Grup MIFAS són la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat i que els guanys de l’activitat es reinverteixen a la Fundació MIFAS, que gestiona dos centres de dia i una residència.