GiroPark continuarà gestionant la zona blava de Pals

04/06/2014

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, continuarà gestionant el servei d’estacionament de vehicles sota control d’horari limitat de Pals després de guanyar el concurs de licitació d’aquest servei.

En concret, GiroPark explotarà 1372 places d’estacionament de zona blava repartides entre el nucli (387), la platja Pals (396) i el sector Golf (589) de la població. La durada del contracte és de dos anys prorrogable a quatre.

La zona de pagament serà únicament per a la temporada d’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, i té dues tarifes diferents, una per a la platja i l’altra per al nucli antic. A la zona de la platja, el preu és de 2€ per a 5 hores d’estacionament amb un mínim de 0,50€ i l’horari de pagament és de deu del matí a vuit de la tarda. Al nucli antic, s’ha de pagar entre les nou i la una del migdia i les quatre i les vuit de la tarda i el preu és de 0,70€ per hora.

GiroPark, que gestiona la zona blava de Pals des de l’any 2002, enguany aporta tot un seguit de millores tècniques que afavoreixen el funcionament del servei. Una d’elles és la implementació de l’aplicació de pagament per a mòbil, WHOOSH!, a través d’una col•laboració amb l’empresa Parkeon. Aquesta permet integrar al mateix temps, la plataforma de gestió de les àrees d’estacionament regulat, GesBlue, creada i desenvolupada perGiroPark. Aquesta aplicació també es posarà en funcionament la zona blava i verda de Palamós gestionada per GiroPark.

Altres millores que GiroPark incorporarà a les zones blaves del municipi són la instal•lació de pilones de càrrega elèctrica, una web informativa per a l’usuari, senyals informatives de llocs d’interès de la població distribuïdes per la zona de les platges i el nucli antic i telèfon 902 d’atenció a l’usuari, entre altres.

La gestió d’aquest servei permetrà donar un lloc de treball com a vigilant a un total de 9 treballadors amb discapacitat física que es seleccionaran de la borsa de treball del Grup MIFAS.

Comentaris