Girona, Temps de Flors més accessible a les persones amb mobilitat reduïda

08/05/2019
MIFAS

Enguany l’exposició disposa de dos recorreguts per a persones amb mobilitat reduïda i diversos punts practicables. Els dos itineraris s’han integrat al plànol de Temps de Flors.

De l’11 al 19 de maig es celebra la 64a edició de Girona, Temps de Flors i enguany ho fa amb una novetat, la incorporació de dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Un dels circuïts està pensat per fer-lo en vehicles motoritzats per a persones amb mobilitat reduïda i l’altre per facilitar l’accés en diverses exposicions a persones usuàries de cadira de rodes.

Els dos itineraris s’han integrat al plànol de Temps de Flors on s’hi ha incorporat també una icona per indicar quines exposicions florals en patis, monuments, jardins o zones urbanes són practicables per a persones amb mobilitat reduïda.

Recordeu que MIFAS té un projecte floral que es podrà visitar al Pati del Teatre Municipal i que enguany commemora el 40è aniversari de l’entitat. Amb el títol “MIFAS, 40 anys treballant amb valors”, l’entitat vol transmetre els valors que la defineixen.

Adjuntem el plànol en PDF perquè us el pugueu descarregar. El podreu trobar també en format paper a l’Oficina de Turisme de la Rambla de Girona.

Més informació: www.gironatempsdeflors.cat