Girona Temps de Flors disposa de dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda

03/05/2022
MIFAS

Consulta el plànol de Temps de Flors per veure quins són els recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Del 7 al 15 de maig, Girona acull la 67a Edició de Temps de Flors, i els carrers de la ciutat reprenen la normalitat després de dues edicions marcades per la Covid-19.

Enguany es podran visitar espais interiors, com el claustre i els soterranis de la catedral, i alguns patis com el de la Casa Sambola. En total, hi haurà 119 projectes florals repartits en 107 punts de Girona.

Al plànol s’han marcat dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, un dels quals és adaptat per fer-lo amb un vehicle de mobilitat personal.

MIFAS ha col·laborat amb l’Associació de Veïns de Sant Narcís per a la realització d’un projecte floral a la Plaça Assumpció del barri, i us convidem a fer-li una visita! 

Adjuntem el plànol en PDF perquè us el pugueu descarregar, i la revista de Temps de Flors perquè disposeu de tota la informació. El podreu trobar també en format paper a l’Oficina de Turisme de la Rambla de Girona.

Més informació: https://tempsdeflors.girona.cat/