Galp Energia i Grup MIFAS promouen la inclusió laboral de persones amb discapacitat

21/12/2015

Galp Energia i Grup MIFAS han firmat un contracte de prestació de serveis per un any prorrogable per a les estacions de servei de Galp de Pont Major i de Borrassà, a la província de Girona.

Amb l’objectiu d’ampliar llocs de treball entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física, en aquest acord, GiroPark i Tadifi (Centres Especials de Treball del Grup MIFAS) s’han compromès a contractar un total de sis persones amb discapacitat física, tres per a cada gasolinera, que seran seleccionades a partir de la borsa laboral del Grup MIFAS. Aquests treballadors s’encarregaran de prestar serveis com l’atenció al client, el control de la caixa, la inspecció de les instal·lacions o el repostatge de carburants.

Galp Energia, per la seva part, oferirà rebaixes immediates de 0,040€ per litre en el preu del carburant a tots els membres del Grup MIFAS que disposin de la targeta Galp Flota Business. Aquells que vulguin beneficiar-se d’aquesta col·laboració, només han de sol·licitar la targeta a les gasolineres de Pont Major o Borrassà, o bé a la seu central del Grup MIFAS.

Amb Pont Major i Borrassà ja són tres les gasolineres gestionades pel Grup MIFAS, donant un lloc de treball a un total de 10 persones amb discapacitat física.

Comentaris