Fundación ONCE fa un donatiu de tres cadires de rodes per a l’escola d’esport adaptat de MIFAS

13/05/2022
MIFAS

Aquest donatiu permetrà arribar a més persones amb discapacitat que vulguin iniciar-se en l’esport adaptat.

Fundación ONCE ha donat un total de 100 cadires de rodes repartides a diferents clubs, federacions i escoles de bàsquet, i per fer-ho ha comptat amb el suport del Comitè Paralímpic Espanyol.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa al 2017, i el principal objectiu és promoure l’esport com a eina per a la inclusió de les persones amb discapacitat física, i que es pugui practicar esport en igualtat de condicions.

Així doncs, avui la Fundación ONCE ha fet acte d’entrega de tres cadires de rodes destinades a l’Escola d’Esport Adaptat de Grup MIFAS, que per a l’entitat suposa poder arribar a més persones amb discapacitat que vulguin practicar o iniciar-se en l’esport adaptat.

L'acte s’ha celebrat a la seu de la Fundación ONCE, a Girona, i ha estat presidit per Francisco Rodríguez, director de Fundació ONCE, i Rafik Ed-Dahbi, responsable de la Secció Esportiva de MIFAS.

L'Escola d'Esport adaptat de MIFAS realitza els seus entrenaments al Pavelló Municipal de Vilablareix, els dimecres de 20:00h a 21:30h, i s’adreca a persones amb discapacitat física (a partir de 8 anys d’edat) que vulguin practicar un esport.