Fundación ONCE concedeix dues subvencions a MIFAS per a la realització de diferents projectes

16/05/2024
MIFAS

Amb aquestes aportacions s’ha adquirit equipament informàtic per a les aules de formació i un vehicle adaptat per a les persones amb discapacitat de la Residència MIFAS.

Fundación ONCE atorga dues subvencions a MIFAS, dins el marc de la convocatòria Plan de Prioridades 2023, per a la realització de diferents projectes de l’entitat.

Una de les subvencions ha estat per a l’Associació MIFAS. S’ha sufragat part de les despeses en l’adquisició d’un vehicle per a transport adaptat de les persones residents a la Residència MIFAS. L’objectiu d’aquest vehicle és que les persones usuàries de la residència puguin anar al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva i rebre atenció diürna, a més de fer altres activitats d’oci i dinamització.

L’altra subvenció s’ha destinat a la Fundació MIFAS. Amb aquesta aportació, les aules de formació de la seu central s’han pogut dotar d’equipament informàtic, i amb les prestacions adequades, per al desenvolupament de les activitats formatives del Servei d’Integració Laboral de MIFAS (SIM).

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:12