Fundación ONCE atorga una subvenció a la Fundació MIFAS pel foment de la inserció laboral

14/12/2021
MIFAS

El projecte que té una durada d’un any, ha aconseguit que, a dia d’avui, 34 persones amb discapacitat de la demarcació de Barcelona hagin trobat feina.

La Fundación ONCE dins de la seva convocatòria general de projectes ha atorgat a la Fundació MIFAS una subvenció per sufragar part de les despeses derivades de l’Ampliació Territorial del Servei d’Inserció Laboral que l’entitat gestiona a la ciutat de Barcelona.

El projecte va començar el passat 1 de gener de 2021 i té una durada d’un any. El seu objectiu és dur a terme accions d'orientació, capacitació i millora d'habilitats i competències de les persones inscrites a la borsa laboral. Recordem que les persones inscrites al servei tenen un grau de discapacitat reconegut del 33% o superior i amb dificultats per accedir al món laboral. Des del servei s’han dut a terme també actuacions de prospecció d'empreses i intermediació laboral.

Al llarg de l'any i a l'espera de la finalització del programa, podem avançar que 34 persones han trobat feina a través d'aquest servei. 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:18