Fundació ONCE subvenciona la compra d’un vehicle adaptat a la Fundació MIFAS

14/07/2022
MIFAS

La Fundació ONCE ha subvencionat la compra d’un vehicle adaptat a la Fundació MIFAS per al transport de les persones usuàries del Centre de Dia Pere Lloch de Vilafant.

Recordem que el Centre de Dia Pere Llonch és un centre d’atenció diürna adreçat a l'atenció especialitzada de persones amb discapacitat física, de 18 a 65 anys, amb un reconeixement del grau de discapacitat igual o superior al 65% que inclou la realització d'activitats que facilitin, possibilitin o millorin la participació en qualsevol aspecte de la vida domèstica, prelaboral, educativa, cultural i social de les persones.

Per facilitar l’assistència al centre, MIFAS ofereix un servei de transport adaptat que fa un recorregut pels municipis propers per a recollir les persones usuàries del servei des del domicili fins al centre i viceversa.

Amb l’adquisició d’aquesta nova furgoneta, s’ha afegit una línia més de transport adaptat per a facilitar rutes de transport més adaptades a les necessitats de les persones usuàries del centre així com augmentar les sortides i activitats grupals fora del mateix a l'augmentar les places de transport. 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:00